FARO® SCENE Webshare Cloud

A FARO® megosztott felhő alapú szolgáltatása


A SCENE WebShare Cloud egy felhő alapú megoldás a FARO®-tól amely segítségével könnyen és nagy biztonsággal tudjuk megosztani a szkennelt adatainkat a világ bármely részén másokkal az interneten keresztül.

A SCENE WebShare Cloud szolgáltatással a FARO® átfogó szolgáltatást kínál a felhasználók számára, hogy egyszerű hozzáférést biztosítson a 3D dokumentációkhoz. Sem egy komolyabb előzetes technikai képzés, sem a 3D lézeres szkennelés szakismerete nem szükséges az intuitív felhasználói felület kezeléséhez, megértéséhez. A digitális adatok, például a 3D dokumentáció, gyakran sok projektpartner számára elérhető. Korábban a felhasználók csak a SCENE WebShare-t használták, hogy bemutathassák lézer szkennelési projektjeiket az ügyfeleiknek. A FARO® most tovább lépett, és inkább a SCENE WebShare Cloud megoldást kínálja partnereinek. Különféle csomagok állnak rendelkezésre különböző áron.

Az új panoráma felvételek mellett a SCENE WebShare Cloud sokkal tisztább, világosabb 3D képet ad a komplex helyszíni feltételek megértéséhez és elemzéséhez.

WebShare Cloud Demo Szerver


Látogasson el a FARO® SCENE Webshare Cloud demó oldalára: demo.websharecloud.com..., ahol többet megtudhat a megosztott felhő szolgáltatás összes lehetőségéről.Kapcsolódó link: http://www.faro.com/en-gb/products/construction-bim-cim/scene-webshare-cloud/


<<< FARO® 3D - Modellezés, dokumentálás...

Visszahívást kérek

Cím
1224 Budapest, Dózsa György út 105.
Telefon
+36-1-424-1705
Nyitva tartás
Iroda és raktár - Hétfő-Csütörtök - 8.00-15.00-ig
Péntek - 8.00-14.00h között
(Telefonos elérhetőség hétfőtől szombatig 7.30-18.00 óra között: 06 30 / 9349-611 )
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk