FARO® 3D - Metrológia, mérőgépekAz amerikai FARO® cég folyamatosan emeli termékekeinek műszaki színvonalát, és rendszeresen új mérőberendezéseket fejleszt ki. Az újdonságok megtekintéséhez kérjük kattintson ide.

Gondjai vannak mérési feladataival?

Gyors megoldást kínálunk az Ön telephelyén. FARO® hordozható 3D mérőgépünkkel vállaljuk a nehezen kivitelezhető, bonyolult, vagy akár CAD-es összehasonlítást igénylő mérési feladatának elvégzését, 5 mikronos pontosságtól, azonnali mérési jegyzőkönyv készítéssel.

Kérjen ajánlatot bérmérésre!
Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Tel.: 06-70/941-3611, (06-1) 424-1707
Email: faro@sidextrade.hu


FARO® bemutató készülékeink (Focus, FreeStyle3D,
Quantum-S 2,5m) kedvezményes áron!
Érdeklődjön kollégáinknál:


Termékfelelősök: Bereczki Zoltán, e-mail: FARO@sidextrade.hu
mobil: (06-30) 297-4978

Zámbó Kornél, e-mail: kornel.zambo@sidextrade.hu
mobil: (06-30) 410-8172
Tel: (06-1) 424-1707

Gábriel Miklós, e-mail: miklos.gabriel@sidextrade.hu
mobil: (06-70) 941 3611FARO® MÉRŐKAROK, MÉRŐGÉPEK
(3D HORDOZHATÓ KOORDINÁTA MÉRŐGÉPEK)

Elkötelezettség a legmagasabb nemzetközi minőségi előírások mellett!

A FARO® cég a legmegbízhatóbb ipari 3D mérő- és képalkotó rendszereit, konstrukciós BIM/CIM megoldásait, biztonsági alkalmazásait és 3D-s digitalizáló eszközeit, valamint többféle koordináta mérőkart kínál a felhasználók számára.

FARO® Mérőkarok, mérőgépek


FARO® LLP SZKENNERFEJEK

Kék lézer technológiás szkennerfejek a pontfelhő alapú minőség-ellenőrzéshez és reverseengineering feladatokhoz

A kifejezetten mérőkaros alkalmazásokhoz tervezettszkennerfejek háromféle, alkalmazáshoz optimalizált kivitelben érhetőek el. A továbbfejlesztett csatlakozónak köszönhetően a szkennerfejek cserélése esetén nincs szükség azok újra kalibrálására.

A felvett pontfelhő összehasonlítható a névleges CAD felületekkel, színes eltéréstérképek hozhatók létre, illetve a pontfelhőből létrehozott szűrt, tisztított, javított poligonháló akár reverseengineering folyamatok bemenő információja is lehet.

FARO® LLP Szkennerfejek


FARO® LÉZER TRACKEREK

Nagyméretű alkatrészek mérése egyszerűen, pontosan és gyorsan!

A nagyméretű alkatrészek, öntőformák, szerelvények és gépek mérése hagyományos eszközökkel kihívásokkal teli, időigényes folyamat, és gyakran előfordul, hogy bizonyos rajzi előírások (pl.: két felület párhuzamossága, felületek merőlegessége, furatpozíciók stb.) egyáltalán nem ellenőrizhetők. A FARO® Vantage lézer trackerek egyszerű, gyors és pontos méréseket tesznek lehetővé, így a gyártási minőség általánosan javítható, miközben az idő- és költségráfordítás is csökkenthető.

FARO® Lézer trackerek


FARO® KIEGÉSZÍTŐK

Speciális tapintók, tartozékok és kiegészítők mérőkarokhoz és lézer trackerekhez.

Számos olyan bonyolult mérési feladat adódhat, ahol a mérőeszközök alaptartozékai nem biztosítanak hatékony megoldást. Válogasson többféle speciális tapintó, különböző rögzítőelemek, állványok és egyéb kiegészítőink közül.

FARO® Kiegészítők


FARO® MÉRŐSZOFTVEREK

A gyártó saját fejlesztésű szoftverei mérőkaros és trackeres mérésekhez tervezve

A kifejezetten mérőkaros és trackeres alkalmazásokhoz tervezett szoftverek sokéves fejlesztési folyamatok eredményei, mely során a gyártó a felhasználói visszajelzéseket figyelembe véve bővítette a funkciók körét. A mérőszoftver lehetővé teszi a műszaki gyakorlatban járatos CAD modellekkel használatát, a mérési eredmények modellel történő összevetését, alak- és helyzettűrések ellenőrzését, visszatérő mérési feladatok programba foglalását, illetve akár azonnali jegyzőkönyv készítését és SPC adatok kezelését és trendelemzést is.

FARO® Mérőszoftverek
<<< Vissza a Főoldalra...

Visszahívást kérek

Cím
1224 Budapest, Dózsa György út 105.
Telefon
+36-1-424-1705
Nyitva tartás
Iroda és raktár - Hétfő-Csütörtök - 8.00-15.00-ig
Péntek - 8.00-14.00h között
(Telefonos elérhetőség hétfőtől szombatig 7.30-18.00 óra között: 06 30 / 9349-611 )
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk