FARO® SCENE

A FARO® Focus3D, és Freestyle3D lézer szkennerek által gyűjtött pontfelhők kezelésére!


A SCENE az automatikus tárgyfelismerő képességének köszönhetően könnyedén és hatékonyan dolgozza fel, illetve kezeli a beszkennelt adatokat. A SCENE szoftverrel gyorsan készíthetünk jó minőségű színes felvételeket is, miközben választhatunk az automatikus referencia, és a referencia pontos pozicionálás közül.

A regisztrációs szoftver minden részében a felhasználót támogatja, kezdve egy egyszerű méréssel, egy 3D-s szemléltetésen keresztül egészen a 3D-s hálók létrehozásáig, melyeket exportálhatunk különböző pontfelhőkbe, illetve CAD formátumokba is. A megerősítő lépéseknek köszönhetően eldönthetjük, hogy a szkennelés eredménye beleillik-e az addigi eredményeinkbe, ezzel is biztosítva az eredmény minőségét.

A SCENE 6.2 verzió már széles skálájú hálókészítővel lett ellátva, mellyel automatikus modelleket hozhatunk létre bármilyen alakzatból, a hálót átszámíthatjuk, megtekinthetjük a programban, vagy akár más formátumban is exportálhatjuk.

Amikor a mérési projektet befejeztük, a mérési adatokat egy gombnyomással menthetjük a szerverre, és a SCENE Webshare Cloud segítségével bármikor elérhetjük a böngészőnkön keresztül. Az új verzióval akár többrétegű tervrajzokat is áttekinthetünk.

Dokumentáció:
FARO® SCENE szoftver ismertető (angol nyelven)
FARO® SCENE szoftver ismertető (magyar nyelven)
FARO® SCENE 1 hetes próbaverzió letöltése - 32 bites (.exe - 62,3 MB)
FARO® SCENE 1 hetes próbaverzió letöltése - 64 bites (.exe - 68,5 MB)

<<< FARO® Szoftverek...

Visszahívást kérek

Cím
1224 Budapest, Dózsa György út 105.
Telefon
+36-1-424-1705
Nyitva tartás
Iroda és raktár - Hétfő-Csütörtök - 8.00-15.00-ig
Péntek - 8.00-14.00h között
(Telefonos elérhetőség hétfőtől szombatig 7.30-18.00 óra között: 06 30 / 9349-611 )
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk