FARO® 3D - Hírek, újdonságok


Terméktámogatás megszűnése!

2022-01-28

2022. március 31-én az alábbi mérőkarok terméktámogatása megszűnik:
- FARO® Gage Standard
- FARO® Gage Plus
- FARO® PowerGage
GYORSASÁG, KÉNYELEM, TELJESÍTMÉNY, MEGFIZETHETŐSÉG
Megérkezett az új FARO® Gage Max!

A vadonatúj FARO® Gage Max a legolcsóbb és legpontosabb FaroArm, amelyet valaha gyártottak. A FARO® Gage Max hordozható koordináta mérőgép lehetővé teszi a magabiztos 3D méréseket a gépgyártás és egyéb ipari alkalmazások széles területén. Az ergonomikus kialakítású mérőkar kiválóan alkalmas kis méretű alkatrészek nagy pontosságú mérésére, miközben kiküszöböli a hagyományos mérőeszközök és az ellenőrzést végző személy bizonytalanságát.

A FARO® Gage Max új referenciát állít fel a hordozható mérőgépek között a kompakt teljesítményének és a megfizethetőségének köszönhetően. A mérőkar lehetővé teszi, hogy a gépgyártó üzemek akár a legszigorúbb minőségi előírásoknak is eleget tegyenek, miközben az ellenőrzésre fordított idő és erőforrás jelentősen csökken. A laboratóriumi műszerek pontosságával tervezett FARO® GageMax rendkívüli rugalmassággal végez precíz méréseket, ezáltal növelve meg üzeme termelékenységét és hatékonyságát. Az összegyűjtött adatokat közvetlenül egy számítógép tárolja és a mérőszoftvernek köszönhetően a mérési eredményeket akár közvetlenül a névleges CAD adatokkal hasonlíthatja össze.

Bővebben...


Már elérhetőek a FARO® új, "S" sorozatjelzésű térszkennerei:
a FOCUS S70 (70 méter), az S150 (150 méter) és az S350 (350 méter)!

Új korszak kezdődik a 3D lézer térszkennelésben. tapasztalja meg Ön is, mennyivel pontosabb és gyorsabb a nagy terek lézerszkenneres dokumentálás a FARO® legújabb innovatív fejlesztésével. A Focus S az eddigi legpontosabb és leggyorsabb térszkenner széria, +/- 1mm pontosság érhető el vele.

A megnövekedett hatótávolság (akár 700 méter!) mellett rendelkezik WIFI-vel, beépített digitális fényképezőgéppel (színes, fotorealisztikus 3D modell készíthető a szkennekből). Az egyes szkenner állásokból nyert pontfelhők könnyebb, gyorsabb és pontosabb összeillesztése érdekében GPS-sel, iránytűvel, magasságmérővel látták el a FARO® mérnökei. Szkenneléseinek eredményeit rögtön megoszthatja kollégáival a világon bárhol, a WebShare szolgáltatással.

Bővebben...
Új FARO® Quantum Max mérőkarok

Az új FARO® Quantum Max mérőkarok az egyedüliek, amelyek megfelelnek a szigorú ISO 10360-12:2016 szabványnak. De a FARO®-nak ez nem volt elég, olyan mérőkarokat fejlesztettek ki, amelyek bármilyen szempontból is versenytárs nélküliek a piacon. Ezek a mérőkarok a legpontosabbak a világon, ugyanakkor a legkönnyebbek is, hogy a szkennelés se legyen fárasztó.

A Quantum mérőkarokhoz csatlakoztatható FARO® Blu lézer szkenner szintén új fejlesztés, műszaki adatai még a híres FARO® EDGE HD szkennerétől is jobbak. A kék-lézeres technológiával a FARO® Blu szkenner másodpercenként akár 600.000 pont felvételére is képes, hogy csak egy paramétert említsünk. Az új Quantum Max mérőkarok két családot alkotnak, Quantum Max-S és Quantum Max-M néven, melyek csak a pontosság és az ár terén különböznek egymástól. Mindkét mérőkar család elérhető 6 és 7 tengelyes kivitelben, a mérési tartomány pedig 4 féle mérettel 1.5 métertől 4.0 méterig terjed.

Bővebben...

FARO® Lézer Tracker Vantage
3D mérőberendezés a FARO®-tól

Ideális munkaeszköz nagyméretű acélszerkezetek méréséhez. Ha nagy pontossággal kell terjedelmes munkadarabot mérnie, akkor a Lézer Tracker a megoldás. A korábbi modellekkel összehasonlítva a Vantage mérési tartománya nagyobb, súlya 28%-al alacsonyabb, mérete 25%-al kisebb, de kitünően alkalmazható a bányászatban vagy akár a régészetben is.

Bővebben...

<<< 3D hordozható koordináta mérőgépek...

FARO® Hírek, újdonságok

Visszahívást kérek

Cím
1224 Budapest, Dózsa György út 105.
Telefon
+36-1-424-1705
Nyitva tartás
Iroda és raktár - Hétfő-Csütörtök - 8.00-15.00-ig
Péntek - 8.00-14.00h között
(Telefonos elérhetőség hétfőtől szombatig 7.30-18.00 óra között: 06 30 / 9349-611 )
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk