FARO® 3D - Modellezés, dokumentálás


FARO® TÉRSZKENNEREK

Forradalmi műszaki újdonság a FARO®-tól!
Új korszak kezdődött a 3D lézer szkennelésben. Tapasztalja meg Ön is, mennyivel könnyebb és gyorsabb a nagy terek lézer szkenneres dokumentálása a FARO® új innovatív fejlesztésével! A Focus3D szkennerek a legkönnyebb és legkisebb térszkennerek a világon, könnyebbek, kisebbek, ezen felül olcsóbbak is, mint elődeik.

FARO® Focus
térszkennerek

FARO® KÉZI SZKENNEREK

A FARO® kézi szkennerei lehetővé teszik a legbonyolultabb felületekkel rendelkező objektumok, zárt terek és összetett környezetek gyors és pontos digitalizálását.Az ergonomikus kialakításnak, kis méretüknek és ultrakönnyű súlyuknak köszönhetően különösen nehezen elérhető területeken, illetve szűk helyeken is jól alkalmazhatók.

FARO® Kézi szkennerek

FARO® MOBIL SZKENNEREK

A felgyorsuló kivitelezési munkák, az egyre szűkebb határidők és az egyre komplexebb szkennelési projektek hívták életre a mobil szkennerek kategóriáját. A FARO® mobil szkennereivel nagyméretű épületek digitalizálása a hagyományos statikus szkenneléseknél akár 10-szer gyorsabban, sőt akár automatikusan is elvégezhető.

FARO® Mobil szkennerek

FARO® SZOFTVEREK A PONTFELHŐ FELDOLGOZÁSHOZ

A gyártó saját fejlesztésű szoftverei földi és kézi lézerszkennerrel készült állományok feldolgozásához
A FARO® SCENE szoftver lehetővé teszi mind a FARO® Focus lézerszkennerrel vagy a FARO® Freestyle 2 kézi szkennerrel készült pontfelhő adatok feldolgozását, illetve akár azok kombinálását is. Az egyszerű, letisztult kezelőfelületeknek és a beépített szoftveres automatizmusoknak köszönhetően a felvett állományok feldolgozása könnyen és gyorsan elvégezhető. Az automatikus referencia objektum felismerésnek, a helyszíni feldolgozási és elő-regisztrációs funkcióknak, illetve a hatékony szűrési és összefűzési algoritmusoknak köszönhetően villámgyorsan elkészíthető a szűrt, tisztított, homogenizált pontfelhő állomány.

Pontfelhő kezelő szoftverek

FARO® SCENE3D MEGOSZTOTT FELHŐ ALAPÚ SZOLGÁLTATÁS

FARO® SCENE3D Webshare Cloud
Egy új, felhő alapú szolgáltatás a FARO®-tól, mely segítségével könnyen és nagy biztonsággal tudjuk megosztani a szkennelt adatainkat a világ bármely részén található partnerek felé az interneten keresztül.

FARO® SCENE Webshare Cloud
megosztott felhő alapú szolgáltatás

FARO® KIEGÉSZÍTŐK

A lézerszkennelés során előfordulhatnak olyan váratlan kihívások, amelyek megoldásához a berendezés alaptartozékai nem elegendőek. Legyen szó extrém-szélsőséges hőmérsékletek között történő vagy éppen magasban, vagy szűk helyeken történő szkennelésről, az itt található kiegészítők között biztosan talál megfelelőt a munka elvégzéséhez.

Mesterséges referenciaobjektumok és speciális rögzítőelemek, háromlábú állványok és adapterek, panoráma kamera, állapotjelző LED indikátor, különleges kiértékelő szoftverek segíthetik az Ön munkáját!

FARO® Kiegészítők<<< Vissza a Főoldalra...

Visszahívást kérek

Cím
1224 Budapest, Dózsa György út 105.
Telefon
+36-1-424-1705
Nyitva tartás
Iroda és raktár - Hétfő-Csütörtök - 8.00-15.00-ig
Péntek - 8.00-14.00h között
(Telefonos elérhetőség hétfőtől szombatig 7.30-18.00 óra között: 06 30 / 9349-611 )
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk