Cégbemutatkozás


- A Sidex Trade Kft. 1994-ben kezdte meg működését a svájci TOOL AG fémipari gépeinek magyarországi kizárólagos forgalmazásával. Később a termékpaletta folyamatosan bővült, szerszámgépek, megmunkálógépek és nagy pontosságú minőségellenőrző mérőgépek kerültek be a kínálatba. Ilyenek például az osztrák FRANZ MOSER cég fémipari forgácsoló gépei, az angol Moore & Wright cég precíziós mérőeszközei és a francia TCEM cég erőművi karbantartó berendezései.


- A FARO amerikai cég termékeit 2003 óta forgalmazza cégünk a magyar piacon. Az anyacég 1981 óta foglalkozik hordozható karos mérőgépek tervezésével és gyártásával. Részvényeit az amerikai technológiai tőzsdén, a NASDAQ-on is jegyzik. Az eltelt 25 év alatt ebben az ipari szegmensben piacvezető pozíciót ért el, világszerte több mint 13.000 mérőrendszert helyeztek üzembe. A FARO megrendelői között számos jelentős ipari multinacionális cég található meg. A teljesség igénye nélkül: General Motors, Boeing, General Electric, Hewlett-Packard.


- A SIDEX Trade Kft. a FARO cég képviseletében sikeresen vezette be a hordozható karos 3 dimenziós koordináta mérőgépeket a magyar piacra, olyan cégeknek szállítva Magyarországon mint az Audi, a Caterpillar és az Alstom. Felkészült munkatársaink és szakembergárdánk mindig az ügyfelek igényeit tartják szem előtt és a lehető leghatékonyabb kiszolgálásukra törekednek.


Bízunk benne, hogy az Önök cégét is hamarosan azon ügyfeleink között tudhatjuk majd, akik megelégedve használják az általunk forgalmazott modern gépeket, annak érdekében, hogy minél jobb minőségű termékeket gyártsanak.
<<< Kapcsolat...

Visszahívást kérek

Cím
1224 Budapest, Dózsa György út 105.
Telefon
+36-1-424-1705
Nyitva tartás
Iroda és raktár - Hétfő-Csütörtök - 8.00-15.00-ig
Péntek - 8.00-14.00h között
(Telefonos elérhetőség hétfőtől szombatig 7.30-18.00 óra között: 06 30 / 9349-611 )
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk