FARO®TrackArm kiegészítő

Sokoldalú mérés kompromisszumok nélkülVisszatérő probléma, hogy egy összetett geometriával rendelkező munkadarab vagy gépelem mérése során az alkatrész egyes felületei takarásba kerülnek, így az esetek döntő többségében nagyméretű munkadarabok mérése nem lehetséges egyetlen műszerállásból.

Erre kínál megoldást a rendkívül rugalmas és könnyen használható FARO® TrackArm, amellyel ötvözhető a FARO® Laser Trackerek mérési pontossága és a FARO® mérőkarok rugalmassága.

FARO®TrackArm = LaserTracker + FAROArm
A technikai adatlap letöltése

FARO® TrackArm adatlap letöltése (415 KB)A FARO® TrackArm kiegészítőnek köszönhetően a lézer tracker és a mérőkar egy közös koordinátarendszerben dolgoznak. Bárhol a tracker munkaterén belül a mérőkarral felvett pontokat vagy pontfelhőt a szoftver egy közös koordinátarendszerben rögzíti.

Ezzel a módszerrel lehetővé válik nagyméretű munkadarabok rugalmas és pontos mérése, mely során egy időben akár több mérőkarral végezhető a mérés (ld. felső ábra), illetve egy mérőkar tetszőleges helyzetekbe áthelyezhető.

Nagy előnye továbbá, hogy olyan geometriai elemek is mérhetővé válnak, amelyek a tracker műszerállásából takart felületeken helyezkednek el (pl. lásd az animációt itt lejjebb).Nagyméretű munkadarabok mérése több mérőkarral ugyanabban a koordinátarendszerbenNagyméretű munkadarabok mérése egyetlen mérőkarral, műszeráthelyezésselA FARO® TrackArm főbb jellemzői

Integráció
Használjon több hordozható mérőkart egyetlen nagy munkaterű berendezésként.

Hordozhatóság
A teljesen vezeték nélküli működtetés lehetővé teszi, hogy bárhol használhassa a mérőeszközöket.

Rugalmasság
Használja a mérőeszközöket külön-külön, vagy kombinálja az előnyeiket.

Akadálymentesség
Nincsenek többé rejtett geometriák.
További információkért keresse kollégáinkat!

Zámbó Kornél, termékfelelős
          Tel.: +36 30 410 8172 , Email: kornel.zambo@sidextrade.hu

Gábriel Miklós, alkalmazástechnikai mérnök
          Tel.: +36 70 941 3611, Email: miklos.gabriel@sidextrade.hu<<< FARO® Kiegészítők...

Visszahívást kérek

Cím
1224 Budapest, Dózsa György út 105.
Telefon
+36-1-424-1705
Nyitva tartás
Iroda és raktár - Hétfő-Csütörtök - 8.00-15.00-ig
Péntek - 8.00-14.00h között
(Telefonos elérhetőség hétfőtől szombatig 7.30-18.00 óra között: 06 30 / 9349-611 )
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk