FARO®Quantum Max mérőkarok

3D MÉRŐKAROK - 6 VAGY 7 TENGELYES


A FARO® legújabb terméke tovább erősíti a gyártó elkötelezettségét a legmagasabb nemzetközi minőségi előírások mellett. A világ egyik legmegbízhatóbb ipari 3D mérő- és képalkotó rendszereit, konstrukciós BIM/CIM megoldásait, biztonsági alkalmazásait és 3D-s digitalizáló eszközeit szállító gyártó bemutatta legújabb termékét a FARO® Quantum Max FaroArm® koordináta mérőkart. Ez a következő generációs FaroArm® portfóliójának egyik hírnöke, de valójában egy háromtagú család egyik tagja.

Az új FARO® Quantum mérőkarok megfelelnek a szigorú ISO 10360-12:2016 szabványnak. A FARO® cégnek ez nem volt elég, olyan mérőkarokat fejlesztettek ki, amelyek bármilyen szempontból versenytárs nélküliek a piacon. Ezek a mérőkarok a legpontosabbak a világon, ugyanakkor a legkönnyebbek is, hogy a szkennelés se legyen fárasztó.

A Quantum Max mérőkarokhoz csatlakoztatható FARO® Blu Max lézer szkennerek szintén új fejlesztések, műszaki adataik még a híres FARO® Blu HD szkennerétől is jobbak. A kék-lézeres technológiával a FARO® Blu Max HD szkenner fejek például másodpercenként már akár 1.200.000 pont felvételére is képesek, hogy csak egy paramétert említsünk.

A Quantum Max elérhető 6 és 7 tengelyes kivitelben. A mérési tartomány választéka 2.0 métertől 4.0 méterig terjed, 5-féle mérettel.


Dokumentáció

FARO® Quantum Max mőrőkarok és FAROBlu Max szkennerfejek
FARO® Quantum Max mérőkarok és FAROBlu Max szkennerfejek dokumentációjának letöltése (6,2 MB)

Használhatóság

A FARO® Quantum Max irányítása egyszerű, köszönhetően a 20%-os súlycsökkentésnek. Az eszköz könnyen használható és gyorsan üzembe helyezhető, ugyanis a rendszernek nincs szüksége felfutási időre. Ez nagyobb hatékonyságot jelent a mérések során, legyen szó a gyártásközi ellenőrzésekről, vagy a konstrukciótervezés során végzett mérésekről.


Hordozhatóság

A FARO® Quantum Max-nek nem jelent akadályt a folyamatos működtetés, ipari szintű vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik, illetve cserélhető akkumulátorokkal. Így szabadon hordozható, az akkumulátorok pedig gyorsan és könnyedén cserélhetők.

“A FARO elkötelezett a megújulás és az ipari fejlesztések iránt. A vállalat célja, hogy minőségi és hatékony termékeivel vezesse az iparágat az újabb generációs megoldások felé.” – jelentette ki Joseph Arezone, Kereskedelmi Vezető. “Épp ezért fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket dobjunk piacra, melyek tükrözik elképzeléseinket és megfelelnek a legszigorúbb szabványi és törvényi előírásoknak, így az ISO 10360 – 12:2016-nak és az IEC 60068-2-nek. A mérőkarok felhasználóinak is fel kell ismernie, mennyire fontosak ezek a követelmények, és olyan termékeket kell vásárolniuk és alkalmazniuk, amelyek megfelelnek ezeknek a kihívást jelentő előírásoknak.”

A legfontosabb tulajdonságok, jellemzők

 • Mérési tartományok: 2,0 - 2,5 - 3,0 - 3,5 - 4,0 m átmérőjű gömb;
 • Hosszmérési pontosság: 0,024 mm-től, a teljes mérési térfogatra;
 • Tartozékok: 3 és 6 mm-es egyedi iProbe tapintók, rögzítő talp, akkumulátor, kábelek, hordozó doboz, kalibrációs jegyzőkönyv, minőségi tanúsítvány;
 • Vezeték nélküli kapcsolat a számítógéppel: Bluetooth és WiFi;
 • 8 vagy 9 ponton működő, gyors hőmérséklet-kompenzáció;
 • 1 vagy 2 akkumulátorról is működtethető;
 • Rendkívül alacsony tömeg;


 • További információkért keresse kollégáinkat!

  Zámbó Kornél, termékfelelős
            Tel.: +36 30 410 8172 , Email: kornel.zambo@sidextrade.hu

  Gábriel Miklós, alkalmazástechnikai mérnök
            Tel.: +36 70 941 3611, Email: miklos.gabriel@sidextrade.hu  <<< FARO® Mérőkarok...

  FARO® Mérőkarok, mérőgépek

  Visszahívást kérek

  Cím
  1224 Budapest, Dózsa György út 105.
  Telefon
  +36-1-424-1705
  Nyitva tartás
  Iroda és raktár - Hétfő-Csütörtök - 8.00-15.00-ig
  Péntek - 8.00-14.00h között
  (Telefonos elérhetőség hétfőtől szombatig 7.30-18.00 óra között: 06 30 / 9349-611 )
  Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk