FARO® Cobalt 3D Imager

Automatizált, érintkezésmentes CMM


A FARO® Cobalt 3D-kamera egy kékfény-technikát használó, metrológiai szintű, érintkezésmentes szkenner, amely képes másodpercek alatt nagy felbontású, 3D-s koordinátaadatok millióinak felvételére. Manuális vagy teljesen automatizált munkafolyamatokba könnyűszerrel telepítve a Cobalt elvégzi alkatrészek, szerelvények vagy szerszámok gyors és összehangolt méretvizsgálatát vagy visszakódolását.
A FARO® Cobalt sokoldalúsága számtalan telepítési módot biztosít, beleértve a forgatóasztalokat, robotokat, ipari vizsgálócellákat és a többkamerás, tömbös elrendezéseket is. A kis méretű és súlyú Cobalt könnyen használható számos alkalmazási területen. A rugalmasság, hordozhatóság, gyorsaság és pontosság együtt teszi a Cobaltot ideális megoldássá az Ön metrológiai elvárásaihoz.

A FARO® Cobalt egy új, automatizált mérési megoldást kínál, mely gyártás közbeni mérést biztosít, minimalizálva az infrastrukturális költségeket.

A FARO® Cobalt 3D Imager integrált processzorokkal rendelkezik az iparágban először. Az intelligens érzékelők révén az egyedi módon sorba rendezett ún. "multi imager" konfigurációk lehetővé teszik a gyártók számára a termelékenység jelentős növelését, és olyan műveletek végzését, melyeket korábban sohasem. Korlátlan számú Cobalt szerelhető fel egy konfigurációba, gyakorlatilag bárhova a termelés folyamatába, ahol mindegyik egyidejűleg szkennel és egyetlen számítógép által vezérelhető.

Akár forgó asztalra, akár robotkarra szerelve vagy több Cobalt egységet egy elrendezési konfigurációban - racionalizálja a munkafolyamatot és csökkentheti a gyártási költségeket.


FARO® Cobalt 3D Imager dokumentáció letöltése magyarul...

<<< FARO® 3D Metrológia, mérőgépek...

Visszahívást kérek

Cím
1224 Budapest, Dózsa György út 105.
Telefon
+36-1-424-1705
Nyitva tartás
Iroda és raktár - Hétfő-Csütörtök - 8.00-15.00-ig
Péntek - 8.00-14.00h között
(Telefonos elérhetőség hétfőtől szombatig 7.30-18.00 óra között: 06 30 / 9349-611 )
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk